Rólunk:
Kép a boltról.

Üzletünk évek óta várja vásárlóit Angyalföld egy csendes, ám mégis könnyen megközelíthető utcájában. A 14-es villamos megállójától 1 percnyi, míg a 105-ös busz megállójától 3 percnyi gyalogútra vagyunk megtalálhatók. Aki egyszer ide betér, általában visszajáró vevőnk lesz, hiszen itt elérhető áron találhat használt, de mégis jó állapotban lévő árut. Több, mint 4000 bizományba átvett tétel mellett új termékek is színesítik a kínálatot: zoknik, harisnyák, bizsuk. Több törzsvevőnk is - miután elköltözött a környékről - visszajár hozzánk: Budaörsről, Gyömrőről, Csomádról..

Kép a boltról.

Üzletünkben a legkisebbeket játszósarok várja, hogy szüleik nyugodtan körbe tudjanak nézni, amíg ők játszanak. Kínálatunk naponta változik!

A bizományba átvett ruhákat, cipőket, játékokat 2 hónapig áruljuk, majd még további 1 hónap áll a tulajdonos rendelkezésére, hogy a nem értékesített termékeket elszállítsa. Az eladott termékek utáni kifizetés folyamatos. Mivel üzletünkben korlátozott mennyiségű áru fér el, kérjük, az aktuális áruátvételi időpontokról telefonon érdeklődjön.